Pokloni za “Biser“

Korisnike Dnevnog boravka, u prostorijama Udruženja „Biser“,  posetile su i poklonima ih iznenadile, predstavnice Udruženja „Ljubitelja ručnih radova“ iz Srbobrana.

“Današnji dan u Biseru obeležila je poseta Udruženja „Ljubitelja ručnih radova“ iz Srbobrana.

U duhu božicnih i novogodisnjih praznika oni su za naše korisnike pripremili poklone koje su sami izradili.

I to medenjake, igracke ručno radjene, priveske, jastuke (podmetace) za stolice, a uz to i punu kutiju slatkiša.

Članovi Udruženja ljubitelja ručnih radova upoznali su se i proveli su neko vreme sa korisnicima i zaposlenima u dnevnom boravku.

U ponedeljak je zajednička prodajna izložba radova Udruzenja Biser i Udruzenja Ljubitelja ručnih radova u Domu kulture u Srbobranu.

Od 15h svi radovi biće postavljeni, ”svi su dobrodošli da nas posete i kupe ono sto im se svidi”, izjavila je ovim povodom Marinela Sabo, defektolog u „Biseru”.

U 2022. godini u planu je odlazak korisnika dnevnog boravka na zajedničke radionice sa članovima Udruženja „Ljubitelja ručnih radova“, na kojima ce imati prilike da iskažu svoju kreativnost i da uživaju u zajedničkom druženju

Eržebet Fišteš, predsednik Udruženja „Ljubitelja Ručnih radova“ je izjavila, da je kao i ranijih godina u „Biseru“ izuzetno lepo dočekana. 

Pošto se bliži Božić i novogodišnji praznici, odlučili smo da obradujemo sve korisnike i zaposlene u ‘Biseru’.

Od čarapa smo napravile mačke, ali tu su i pleteni Deda mrazevi, privesci za ključeve, torbe kao i podmetači za stolice. Pored navedenih u pakete smo stavile medenjake, slatkiše kao i slano pecivo.

Dogovorili smo se, da ćemo se u buduće češće sretati i sarađivati, a početak konkretne saradnje počinje već 20. decembra u Domu kulture, sa zajedničkom prodajnom izložbom.

Izožba počinje u 15 časova. Ujedno svim građanima želimo srećne božićne i novogodišnje praznike”, rekla je Eržebet Fišteš.

  • Pokloni za “Biser“
  • Ljubitelji ručnih radova
  • Pokloni za “Biser“
  • Ljubitelji ručnih radova
  • Pokloni za “Biser“
  • Ljubitelji ručnih radova

Preuzeto sa : Srbobran danas