Novogodišnje aktivnosti Udruženja za pomoć MNRO „Biser“ Opštine Srboboran

Učešćem na prodajnoj izložbi svojih ručnih radova u „Spomen kući Nandora Gion “ u Srbobranu Udruženje „Biser“ započinje sovje novogodišnje aktivnosti. Na izložbi će biti predstavljeni radovi nastali u dnevnom boravku i kreativnim radionicama. Novogodišnje ikebane, kape, čizme za poklone, nadčaršavi, svečnjaci,suveniri, i prvi put nakit, biće predstavljeni 14.decembra od 8,00 do 15,00 sati na adresi Popovača venac 30.

Prigodna svečanost sa predstavom „Čarobnjak iz Oza“, povodom nastupajućih praznika, sa dodelom paketića socijalno ugroženoj deci i deci iz udruženja „Biser“, biće održana u sali „Starog bioskopa“ 18. decembra sa početkom u 17,00 časova. Biće to još jedno izvođenje predstave pripremane u „Biseru“ kao pokolon svojim drugarima koji će primati taj dan božićne i novogodišnje darove.

Humanitarni koncert koji će biti održan 28.decembra biće još jedna prilika da dva člana Bisera pokažu svoje umeće i otpevaju i odrecituju svako po jednu pesmu. Tako će se članovi Bisera pridružiti i dati svoj doprinos u prikupljanu sredstava za operaciju Maje Milovac.

Predstava „Čarobnjak iz Oza“ sa prigodnim programom biće prikazana i u Gerontološkom centru u Vrbasu 27. decembra. Biće to naš poklon kojim bi da ulepšamo prednovogodišnje trenutke starima na smeštaju u centru.

„Biser“ neće biti bez aktivnosti ni u novogodišnjoj noći. Organizujemo doček 2013. godine za sve naše članove. Naravno i sve one koji hoće da nam se pridruže.

Sve što smo ovde napisali govori o jednoj velikoj promeni u našoj sredini. Članovi „Bisera“ su zahvalni na njoj. A ta promena je u svesti ljudi koji su oko nas. Mi nismo više izvan kruga dešavanja u našoj lokalnoj zajednici. Mi smo deo nje. Hvala svima koji su to shvatili i koji su sa nama.

Srećna nam svima Nova godina.

Srećan Božić.

Ostanimo zajedno!