Biser

Naša deca su kao školjka, svako u sebi krije jedan biser. Da bi smo do njega došli, moramo tu školjku otvoriti.

„Приступачније место за нас“

Komentari su isključeni na „Приступачније место за нас“

Удружење за помоћ ментално недовољно развијеним особама „Бисер“ кренуло је у реализацију пројекта „Приступачније место за нас“, који је одобрен на конкурсу „Заједници заједно“ Нафтне индустрије Србије
plakat nis 2018

„Пројекат ‘Приступачније место за нас’ којим је Удружење за помоћ МНРО ‘Бисер’ конкурисало код НИС Нафтагас, ад Нови Сад, у оквиру програма ‘Заједници заједно’ почео је са реализацијом. Овим пројектом ће се у Србобрану, Пролетерска 4, добити простор за едукацију особа са инвалидитетом и за одржавање свих васпитнообразовних и рехабилитационих активности које ће имати инклузивни карактер и доприносити развијању заједништва и толеранције.

Општина Србобран је у току 2017. године дала у закуп овај простор као и сагласност за његово уређење у сврху добијања једног места у коме ће се моћи одвијати све оно што Удружење сада спроводи на различитим локацијама. Средства која су добијена у висини од 1.000.000 динара су врло значајна јер ће се њима обезбедити 70% функционалности објекта и омогућити почетак коришћења истог“, наводи се у саопштењу „Бисера“.

Comments are closed.